CBS De Sprankeling

Badhúswei 31d 9104 DX Damwâld

  • Ter gelegenheid van het afscheid van de eerste directeur werd een kunstwerk, gemaakt door alle kinderen van de school, onthuld.
  • Schoolfoto van CBS De Sprankeling
  • Schoolfoto van CBS De Sprankeling
  • Schoolfoto van CBS De Sprankeling

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

CBS De Sprankeling is per 1 augustus 2020 als nieuwe school begonnen op de Campus Damwâld. De leerlingtevredenheid hebben we gemeten onder de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8. We zijn trots op de resultaten en gaan, samen met de leerlingenraad nadenken wat er nog beter kan

Tevredenheid
8,5

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

We zijn ontzettend trots om mede te kunnen delen dat de oudertevredenheid in schooljaar 2022-2023 heeft geresulteerd in een 8,02

Er is gekozen om de vragenlijst van Vensters uit te breiden en aan te passen met school specifieke elementen, zodat we ons onderwijs gericht kunnen verbeteren. Vanuit deze vragenlijst gaan we ons onderwijs aanscherpen waar mogelijk en nodig én verkennen we of een klankbordgroep nog een bepaald onderwerp uit kan diepen, zodat ouders mee kunnen denken in de verbetering van een bepaald thema.

Specificering van de resultaten vindt u in het document. 


Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven