Koningin Beatrixschool

Ridderstraat 10 4101 BK Culemborg

Op ons heerlijke plein zijn er voldoende speelmogelijkheden

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Door de kleinschaligheid en prettige sfeer hebben we oog voor het individuele kind. De sociale veiligheid op school is groot. De leerlingen bekrachtigen dit, door onze school met een prachtige 8,0 te beoordelen. Ouders geven aan dat de leerlingen met plezier naar school gaan (8,4).Hier zijn we ontzettend trots op, omdat we geloven dat het gevoel van veiligheid en plezier de belangrijkste voorwaarden zijn om tot leren te komen. 

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
8,1

Bron

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Onderwijs wordt gegeven aan uw kind. Het is van enorm belang dat u zich als ouder betrokken voelt bij het onderwijs en de school. Wij als team hebben ú nodig om de juiste zorg aan uw kind te kunnen geven. Daarom proberen wij de ouders zoveel mogelijk bij de school te betrekken. Veel activiteiten kunnen alleen plaatsvinden dankzij hulp van ouders.

Kinderen hebben veel baat bij een optimale samenwerking tussen school en thuis. Kinderen ervaren namelijk een groot gevoel van veiligheid als hun belangrijkste opvoeders zoveel mogelijk dezelfde normen en waarden delen. Het is fijn voor een kind om te weten dat als er een probleem is, ouders en school daar samen goed over kunnen praten en beiden het belang van het kind op het oog hebben.

Tevredenheid
7,7
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven