Basisschool De Triangel Capelle

Bongerd 4 2906 VK Capelle aan den IJssel

Schoolfoto van Basisschool De Triangel Capelle

In het kort

Toelichting van de school

De Triangel is een basisschool met de Bijbel als basis. Voor ons is de Bijbel een bron van inspiratie en de basis van waaruit wij ons onderwijs willen geven. De school maakt met nog 25 andere scholen deel uit van LEV-WN. De naam ‘De Triangel’ staat symbool voor de eenheid tussen gezin-school-kerk. Het leven van een kind speelt zich grotendeels thuis en op school af. De kerk speelt daarbij een belangrijke rol. Zoals de drie hoeken van de triangel verbonden zijn zo willen wij als gezin, school en kerk ook verbonden zijn en samen zorgen voor de kinderen. 

De leerlingen van onze school komen vooral uit Capelle a/d IJssel, Nieuwerkerk a/d IJssel, Rotterdam Nesselande en Rotterdam-Oost. 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • De Bijbel als basis
  • Liefde en Vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid
  • Geloof in ontwikkeling
  • Met hart voor alle kinderen!

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
212
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Prinsen en Prinsessen is een afdeling van To be Kind. Wij werken samen met To be Kind vanwege de christelijke identiteit. Prinsen en Prinsessen biedt ook in de vakanties opvang aan.

In overleg is vervroegde opvang vanaf 7.00 uur en verlengde opvang tot 18.30 uur mogelijk.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven