Elan College Bussum

Lange Heul 149 c 1403 NH Bussum

Schoolfoto van Elan College Bussum

In het kort

Toelichting van de school

Elan College Bussum is een school voor voortgezet gespecialiseerd onderwijs. De school richt zich op havo/vwo leerlingen met een diagnose in het autistisch spectrum. De doelgroep zijn leerlingen die onvoldoende tot leren en ontwikkelen komen in het regulier voortgezet onderwijs.

Elan College Bussum zet het leren centraal. Het onderwijs wordt gegeven volgens het reguliere havo/vwo curriculum in de vorm van een jaarklassensysteem. Voor het behalen van een diploma doen de leerlingen mondeling en schriftelijk staatsexamen. Elan College Bussum verzorgt het didactische aanbod op havo/vwo niveau in samenwerking met IVIO@school.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Het aantal leerlingen is voor deze school niet bekend.

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven