Openbare Daltonschool De Bundeling

Lindenlaan 75 6241 BB Bunde

  • De kinderen ontwikkelingen zich tot fearless human beings omringd met vertrouwen van hun leerkracht.
  • Kinderen, op de Bundeling, krijgen de ruimte om eigen keuzes te maken en te onderzoeken op welke manier zij het best leren.
  • Op de Bundeling vinden we het erg belangrijk dat er samengewerkt kan worden wanneer dit nodig is.
  • De leerkrachten van de Bundeling stemmen zoveel mogelijk af op de behoefte van het kind,
  • De bundeling kijkt naar het kind als geheel; mentaal, fysiek als emotioneel vinden we het belangrijk dat kinderen hun volgende stap kunnen zetten.

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich veilig voelen en dat zij zich welbevinden. Als Daltonkind leren we je om op te groeien tot een 'fearless human being'. Dat houdt in dat we naar hun mening vragen en hen leren dat ze kritisch mogen zijn. Reflecteren op jezelf, op elkaar en op je omgeving is een leerdoel binnen ons programma en onze school. Daarom is alle feedback welkom!

Tevredenheid
8,2
Vergelijkbare scholen
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

Bij Daltonschool De Bundeling zijn ouders welkom. We zien, spreken en horen ouders/verzorgers regelmatig. Tijdens de vaste portfoliogesprekken of tussendoor als dat nodig is. We beschouwen ouders als gelijkwaardige partner en werken met hen samen om de beste omgeving te bieden voor de ontwikkeling van hun kind.

Daarnaast vragen we om de inbreng van ouders/verzorgers door hen jaarlijks uit te nodigen om met ons mee te denken tijdens een ouder-meedenkavond of een ouder-beleidsavond.

We horen graag wat je van onze school vindt!

Tevredenheid
8,6
Vergelijkbare scholen
7,9

Terug naar boven