Gereformeerde Basisschool Benjamin

Koolweg 9 6446 TM Brunssum

Schoolfoto van Gereformeerde Basisschool Benjamin

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Hoe wordt vervanging geregeld?

In onze kleinschalige schoolsituatie wordt vervanging meestal onderling geregeld.

Directie van de school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

Wij willen veel aandacht hebben voor onze leerlingen en zorg op maat bieden. Daarom kiezen wij ervoor om zoveel mogelijk formatie in te zetten voor de klas. Hierdoor zijn onze groepen allemaal enkel geroosterd en is er veel aandacht om Passend Onderwijs vorm te geven op onze school.

Wij kunnen hierdoor leerlingen begeleiden die extra zorg nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege dyslexie, vanwege gedrag- of leerproblemen maar ook leerlingen met juist een ontwikkelingsvoorsprong.

We werken met een ondersteuningsteam bestaande uit een leesspecialist, een rekenspecialist, gedragsspecialist en een begaafdheidsspecialist. Dit ondersteuningsteam begeleidt de leerkrachten bij het bieden van de zorg in de klassen en behoudt het overzicht over de leerlingenzorg in de school. 

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Terug naar boven