Rehobothschool

Rozenlaan 39 2771 DB Boskoop

  • Schoolfoto van Rehobothschool
  • Schoolfoto van Rehobothschool
  • Schoolfoto van Rehobothschool

In het kort

Toelichting van de school

Rehoboth geeft ruimte!

De Rehobothschool is een open christelijke school, waar we elkaar vertrouwen. We vinden het belangrijk dat kinderen zich gehoord en (in)begrepen voelen. Daarnaast bieden we ruimte om te groeien en te ontwikkelen tot zelfstandig mensen. 

Het allerbest leert u de school kennen wanneer u er loopt en spreekt met de mensen die er werken. Of met de ouders die hun kind al toevertrouwden aan de school. Of natuurlijk met de kinderen zelf, want om hen gaat het! U kunt voor een vrijblijvende kennismaking een afspraak maken met de directeur, Judith de Jong-van Vugt (ma, di, do): 0172-217338.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Christelijk onderwijs
  • Leren van én met elkaar
  • Kanjerschool
  • Enthousiast en betrokken team
  • Ruimte om te groeien

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De school staat in Boskoop-oost en kent een bovengemiddeldscorende leerlingpopulatie. Het aantal leerlingen is stabiel. Er zijn acht groepen: twee kleutergroepen en voor de groepen 3 t/m 8 één groep per leerjaar. 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
204
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven