School voor Speciaal Basisonderwijs Klavervier

Koolzaadveld 1 6641 ST Beuningen

Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs Klavervier

Het team

Toelichting van de school

Het team van SBO Klavervier bestaat uit leerkrachten, onderwijsassistenten, een gedragswetenschapper, een conciërge, een administratief medewerker, 2 intern begeleiders en een directeur. Samen dragen we met de ouders en de leerlingen de verantwoordelijkheid om passend onderwijs te verzorgen voor de leerlingen die SBO Klavervier bezoeken.

Het team werkt daarnaast onder andere samen met de pedagogisch medewerkers van KION, de logopedist van logopediepraktijk Achterberg en  fysiotherapeuten van Fysioo.

Gymmen op school:

Groep 1 en 2 gymmen in de speelzaal op school.

Groep 3 gymt het eerste half jaar in de speelzaal van de school. Als de groep eraan toe is gaan zij wandelen naar de gymzaal De Tinnegieter.

Groep 4 t/m 8 krijgt 1 keer in de week les van de buurtsportcoach. De leerkracht van de groep gaat mee naar de gymles.

Groep 4 wandelt naar De Tinnegieter. Vanaf groep 5 gaan de leerlingen op de fiets naar de gymzaal. Het is mogelijk om een fiets op school neer te zetten als u verder van de school af woont. Wij vragen de ouders om eind groep 4 te gaan oefenen met fietsen, zodat ze in groep 5 veilig aan het verkeer kunnen deelnemen onder begeleiding.

Alle groepen gymmen twee keer per week.

Vakleerkrachten op deze school

Hoe wordt vervanging geregeld?

Het kan voorkomen dat een medewerker afwezig is in verband met ziekte of verlof.

Op SBO Klavervier hebben we het liefst vaste gezichten voor de vervanging. We hebben in ons team een leerkracht en een onderwijsassistent die kunnen vervangen. Daarnaast kunnen we een beroep doen op de vervangerspool van Groeisaam. In uitzonderlijke gevallen zullen groepen thuis moeten blijven in verband met personeelstekort, wij doen er echter alles aan om dit te voorkomen.

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Terug naar boven