Basisschool Groenehoek

Stampioendreef 7 2661 SR Bergschenhoek

  • Vanaf groep 4 krijgt iedere leerling een tablet. We starten met het vak rekenen op de tablet.
  • Vanaf groep 1 leren onze leerlingen werken aan de hand van een taak. Ieder leerjaar krijgt de taak meer inhoud, dit wordt opgebouwd.
  • Samen spelen, samen werken, samen leren. Samen is heel belangrijk op de Groenehoek. Wij zijn een Kanjerschool en gaan goed met elkaar om.
  • Leren door spelen. In de kleutergroepen staat spelend leren centraal. Er is ruime aandacht voor hoekenspel, buitenspelen en gymnastiek.
  • Ons schoolplein aan de locatie Groeneweg is afgelopen schooljaar volledig onder handen genomen,

Leerlingtevredenheid

Scholen kunnen elk jaar onderzoeken of de leerlingen tevreden zijn over de school. De leerlingen krijgen dan een vragenlijst om in te vullen, meestal online. Als resultaat komt er een rapportcijfer uit dat de leerlingen geven aan de school. Is het cijfer goed? Dan zit de school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kan de school onderzoeken wat er beter kan en voor het volgende jaar acties inplannen.

Tevredenheid
8,0
Vergelijkbare scholen
8,2

Bron

Oudertevredenheid

In de samenwerking en afstemming met ouders is het belangrijk om te weten of ouders tevreden zijn. Tijdens bijvoorbeeld een ouderavond kan de school een vragenlijst mailen, die ouders direct invullen. De vragen gaan over de communicatie met ouders, maar ook over de sfeer op school en het onderwijsproces. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen.

Tevredenheid
7,9

Terug naar boven