De Vliegeniers

Wethouder Zandbergenlaan 20 3771 KV Barneveld

Schoolfoto van De Vliegeniers

In het kort

Toelichting van de school

De leerlingen, medewerkers, het schoolgebouw en de omgeving: samen vormen ze de school. Daarom is deze school uniek. Hoe de dynamiek en de sfeer op school zijn, dat kan alleen de school je vertellen. Met hún verhaal bij hun eigen cijfers en bij cijfers van bijvoorbeeld DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Kortom, je krijgt een betrouwbaar beeld van de school en van wat de school doet aan goed onderwijs.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Dalton
  • Zelfstandig & samen
  • Reflectie & verantwoordelijk
  • Gepersonaliseerd
  • Doelgericht

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De Vliegeniers wordt bezocht door de leerlingen van de voormalige scholen de Zandberg en Lange Voren. Daardoor bestrijkt het voedingsgebied van de school een groot deel van Barneveld. Dit komt ook door het Daltonconcept van de school, wat veel ouders aanspreekt bij het maken van een schoolkeuze voor hun kind(eren). Bij de start van onze school zal onze school bezocht worden door 120-130 leerlingen. Het gebouw van de school heeft de mogelijkheid om de school nog verder te laten groeien. We streven ernaar een middelgrote school te zijn met ongeveer 150-170 leerlingen. 

Omdat de grafiek in onze schoolgids automatisch wordt gegenereerd, op basis van open data, komt deze niet overeen met het werkelijke aantal leerlingen van onze school. 

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
115
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven