Basisschool Harlekijn

Dorpstraat 51 6095 AG Baexem

Schoolfoto van Basisschool Harlekijn

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Het laatste tevredenheidsonderzoek heeft in 2021 plaatsgevonden, en is afgenomen onder kinderen, ouders en werknemers. We hebben 61 enquêtes van onze ouders mogen ontvangen hetgeen neerkomt op een deelnamepercentage van ca 53% (gekeken naar aantal leerlingen per gezin). Alle leerkrachten als ook alle leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 hebben de enquête ingevuld.

Totaal-Waardering

We zijn tevreden met onderstaande rapportcijfers van:

  • De leerlingen: 7,9 gemiddeld
  • De ouders: 7,4 gemiddeld
  • De medewerkers: 7,8 gemiddeld

De verbeterpunten die ouders, leerlingen en medewerkers aanreiken in de enquêtes worden opgepakt om de kwaliteit van ons onderwijs te blijven verbeteren.

Tevredenheid
8,1
Vergelijkbare scholen
8,2

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

In de samenwerking en afstemming met ouders is het belangrijk om te weten of ouders tevreden zijn. Tijdens bijvoorbeeld een ouderavond kan de school een vragenlijst mailen, die ouders direct invullen. De vragen gaan over de communicatie met ouders, maar ook over de sfeer op school en het onderwijsproces. Zo weet de school per onderwerp of het goed gaat of waar het nodig is om zaken te veranderen.

Tevredenheid
7,3
Vergelijkbare scholen
7,8

Terug naar boven