Basisschool de Warande Protestants Christelijk Onderwijs

Burchtlaan 7 4571 HR Axel

Schoolfoto van Basisschool de Warande Protestants Christelijk Onderwijs

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

Aan onze leerlingen van groep 7 en 8 wordt ieder jaar gevraagd of ze tevreden zijn over de school. Ze vullen hiervoor een online vragenlijst in. Als resultaat komt er een gemiddeld rapportcijfer uit voor de school, alsook op verschillende onderdelen, zoals veiligheid en kwaliteit van lesgeven. Is het cijfer goed? Dan is onze school volgens de leerlingen op de goede weg. Is het cijfer laag? Dan kunnen we onderzoeken wat er beter kan en hier acties op inzetten. 

Alle kinderen van groep 7 en 8 hebben aan de laatste enquête meegedaan. Ze geven de school een gemiddeld rapportcijfer van 8,3. 

Tevredenheid
7,9

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

Hoe ervaren de ouders de school en hoe tevreden zijn zij? Wat zijn de verbeterpunten van de school vanuit het perspectief van de ouders?

Op De Warande meten we elke twee jaar de tevredenheid van ouders met behulp van een vragenlijst. Naar aanleiding van deze meting pakt de school verbeterpunten op. 

De uitkomsten van de laatste tevredenheidsmeting (schooljaar 2022-2023) kunt u terugvinden in de bijlage.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven