icbs Het Koraal

Beemdgras 5 / Kreekrijklaan 2A (dependance) 1567 MM Assendelft

  • Schoolfoto van icbs Het Koraal
  • Schoolfoto van icbs Het Koraal
  • Schoolfoto van icbs Het Koraal
  • Schoolfoto van icbs Het Koraal
  • Schoolfoto van icbs Het Koraal

In het kort

Toelichting van de school

Hartelijk welkom bij ICBS Het Koraal, school voor onderwijs in de 21ste eeuw.

ICBS Het Koraal staat voor onderwijs dat het beste uit ieder kind haalt. Wij leren kinderen vaardigheden voor nu en in de toekomst en helpen hen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Wanneer u als ouder een school zoekt voor uw kind, dan wilt u een goede keuze maken. U vertrouwt uw kind voor een lange tijd toe aan de zorgen van de mensen die werken op een basisschool. Acht jaar, waarin uw kind speelt, leert, talenten ontdekt, kortom: een periode waarin uw kind zich volop ontwikkelt.

Op ICBS Het Koraal werken wij vanuit onze kernwaarden: eigenaarschap ouderbetrokkenheid en professionaliteit aan goed onderwijs en het welzijn van kinderen!

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Eigenaarschap
  • Professionaliteit
  • Ouderbetrokkenheid
  • Leren in de 21ste eeuw
  • Brede persoonlijkheidsvorming

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

ICBS Het Koraal is een groeischool in de Vinex- wijk Saendelft West te Assendelft. Het schooljaar 2010/ 2011 zijn wij gestart als een zelfstandige school met 134 leerlingen verdeeld over zeven groepen. Wij zijn doorgegroeid naar >640 leerlingen verdeeld over 23 groepen en 2 locaties. De groepen 1 t/m 6 zijn gehuisvest op de hoofdlocatie Beemdgras, de groepen 7 en 8 op onze dependance aan de Kreekrijklaan.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
587
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven