Hugo de Grootschool

Thorbeckestraat 21 6828 TT Arnhem

  • Schoolfoto van Hugo de Grootschool
  • Schoolfoto van Hugo de Grootschool
  • Schoolfoto van Hugo de Grootschool

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

De leerlingtevredenheidspeiling is tevens afgenomen bij de nieuwkomerskinderen bovenbouw, die langer dan 6 maanden op de Hugo de Grootschool zaten.  Deze resultaten zijn niet meegenomen in deze rapportage. De uitkomsten daarvan hebben we intern bekeken en besproken net zoals de analyse Scol. Deze is ook geanalyseerd voor het nieuwkomersonderwijs en is terug te vinden in de Scol analyse op school niveau 2021 / 2022.

De oudertevredenheidspeiling is tevens afgenomen bij de ouders regulier en ouders nieuwkomers, deze resultaten zijn samengevoegd. 

De medewerkerstevredenheidspeiling is ook afgenomen onder de leerkrachten / personeel nieuwkomers en is verwerkt in de rapportage.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

De vragenlijst is uitgezet bij de ouders van de kinderen uit de reguliere groepen. Het betreft ouders/ verzorgers van 126 leerlingen. De overige ouders van de kinderen uit de Nieuwkomersgroepen zijn niet bevraagd. De kinderen en hun ouders wonen in een AZC en deze ouders komen niet dagelijks op school. De kinderen worden met een touringcar dagelijks opgehaald en teruggebracht naar het AZC.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven