Montessorischool De Binnenstad

Damstraat 6 6811 CB Arnhem

Schoolfoto van Montessorischool De Binnenstad

In het kort

Toelichting van de school

Montessori-onderwijs in het hart van Arnhem. Een school met een werelds publiek! Met een team die er voor zorgt dat iedereen zich veilig voelt. Vanuit de veiligheid kan ieder kind zich ontwikkelen! 

Wij zijn een Montessori school waar ieder kind gezien wordt. De school is groot genoeg om een compleet onderwijsaanbod te bieden en klein genoeg zodat elk kind gekend wordt.

‘Leer mij het zelf te doen’ is het motto van onze school. Het is wat ons betreft de kern van het Montessori-onderwijs. Wij willen kinderen, samen met hun ouders, helpen zich te ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke jonge mensen. Wij willen kinderen optimaal laten ontwikkelen op het gebied van kennis en vaardigheden die zij in de toekomst nodig hebben.

U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze school. Op deze manier kunt u zelf de sfeer van de school ervaren. U kunt een afspraak maken met de directeur van de school, Lonneke Schram. Zij is van maandag tm donderdag aanwezig en bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 026-4422337

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

In de periode 2016-2018 heeft de school een roerige tijd gehad. Hierdoor zijn er leerlingen naar een andere school gegaan en is er een tijdelijke leerling daling ontstaan. De school heeft zich inmiddels volledig hersteld en werkt met veel enthousiasme aan de ontwikkeling van de leerlingen.
Weergave

Leerlingen
150
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave

Bron

Waar wonen de leerlingen van deze school? Toelichting

Bron

Terug naar boven