IKC Spoorbuurt

Nieuweweg 19 1761 EC Anna Paulowna

Schoolfoto van IKC Spoorbuurt

In het kort

Toelichting van de school

IKC Spoorbuurt, Samen Leren Groeien!

IKC Spoorbuurt biedt onderwijs en opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Baby’s, peuters en kinderen van groep 1 t/m groep 8 kunnen er spelen, ontdekken, ontwikkelen, leren en ontspannen, zowel binnen als buiten schooltijd.Bij IKC Spoorbuurt werken we als één team  aan de totale ontwikkeling van kinderen. We werken met elkaar samen en hebben onze aanpak, visie en pedagogisch klimaat zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. Bij IKC Spoorbuurt krijgen kinderen een gevarieerd, uitdagend en afwisselend dagarrangement. Onderwijs, opvang, ontwikkeling, opvoeding en ontspanning op één plek; Een sluitend aanbod gedurende de dag, aangepast aan de behoeften van het kind.

Voor meer informatie zie onze website: www.ikcspoorbuurt.nl


 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Samen
  • Persoonlijk
  • Ontdekken
  • Open
  • Zelfstandig

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

IKC Spoorbuurt is een integraal kindcentrum in het dorp Anna Paulowna in de gemeente Hollands Kroon.  Op dit moment telt het onderwijs rond de 300 leerlingen en de kinderopvang rond de 100 kinderen. Dat aantal zal redelijk stabiel blijven in de laatste prognoses. De leerlingen zijn verdeeld over twaalf groepen in het onderwijs, twee kinderopvanggroepen, een peuterschool en twee tot drie bso-groepen. 
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
285
Landelijk gemiddelde
213

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

IKC Spoorbuurt is een integraal kindcentrum in wording. Dit betekent dat onderwijs en opvang samen werken. Alle voorzieningen zitten op één locatie. Het onderwijs werkt met het zogenaamde Vijf-gelijke-dagenmodel. Vijf dagen per week gaan de kinderen naar school van 8.30 - 14.00 uur.

IKC Spoorbuurt is gedurende 50 weken per jaar open. 

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

De diverse beleidsstukken zijn te vinden op de schoolwebsite. 

Terug naar boven