St. Jozefschool

Kalfjeslaan 370 1081 JA Amsterdam

  • Schoolfoto van St. Jozefschool
  • Schoolfoto van St. Jozefschool
  • Schoolfoto van St. Jozefschool
  • Schoolfoto van St. Jozefschool

In het kort

Toelichting van de school

In Amsterdam-Buitenveldert staat aan die groene Kalfjeslaan een zeer interessante school: de St. Jozefschool. Ons positieve pedagogische klimaat staat centraal en er wordt volop gewerkt aan boeiend en uitdagend onderwijs voor alle leerlingen, zoals onderzoekend leren. Onze school is ook een leuke school die hard werken combineert met culturele en sportieve activiteiten, zodat er een gezonde balans ontstaat waarin het leren èn beleven / ervaren samengaan. Geïnspireerd? Lees dan snel verder.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • School, domein van de kinderen

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
542
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

De Sint Jozefschool kent vele partners voor de Naschoolse Opvang. Ouders regelen zelf de Naschoolse Opvang voor hun kinderen. De jongste kinderen worden door de Pedagogisch Medewerkers van de NSO's opgehaald uit de klas. Oudere kinderen verzamelen op een afgesproken plek, waar zij de Pedagogisch Medewerker ontmoeten.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven