Dr. E. Boekmanschool

Korte Lepelstraat 81 1018 ZA Amsterdam

  • Schoolfoto van Dr. E. Boekmanschool
  • Schoolfoto van Dr. E. Boekmanschool
  • Schoolfoto van Dr. E. Boekmanschool
  • Schoolfoto van Dr. E. Boekmanschool
  • Schoolfoto van Dr. E. Boekmanschool

In het kort

Toelichting van de school

De Dr. E. Boekmanschool is een openbare basisschool in de prachtige Plantagebuurt. Wij staan voor buitengewoon onderwijs, waarmee wij onze leerlingen willen klaarstomen om buitengewone wereldburgers te worden. We staan voor divers leren: binnen en buiten de school, met de nadruk op de basisvaardigheden én buitengewone ontdekkingen door onderzoekend te leren in projectmatig onderwijs. Wij doen er alles aan om onze leerlingen gelukkig, leergierig en nieuwsgierig te houden.

En dit alles binnen een veilige, uitdagende omgeving, zodat onze leerlingen klaar zijn voor de maatschappij van vandaag en morgen. Kom vooral een keer langs om onze prachtige school te bewonderen.

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Divers en enthousiast team
  • Talentontwikkeling
  • Wereldgericht onderwijs
  • Onderzoekend leren
  • Brede vaardigheden

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
388
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Mocht u een gesprek willen met een leerkracht, de intern begeleider, de adjunct-directeur of de directeur gaat het bij voorkeur op afspraak. U kunt de desbetreffende persoon aanspreken of een e-mail sturen.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Mocht u de protocollen en bijlagen van het sociaal veiligheidsplan in willen zien, stuur een e-mail naar:directie@boekmanschool.nl

Terug naar boven