OBS Leonardo da Vinci

Nassaukade 342 a 1053 LW Amsterdam

  • Schoolfoto van OBS Leonardo da Vinci
  • Schoolfoto van OBS Leonardo da Vinci
  • Schoolfoto van OBS Leonardo da Vinci
  • Schoolfoto van OBS Leonardo da Vinci
  • Schoolfoto van OBS Leonardo da Vinci

Het team

Alle personeelsleden van de school vormen samen het team. Zowel de leerkrachten voor de klas, als het niet onderwijzend personeel. Vaak zijn er op een school specialisten aanwezig die extra ondersteuning bieden aan leerlingen die dit nodig hebben. Elke school kent daarin een eigen aanpak. Hoe het team is samengesteld en hoe de school bijvoorbeeld vervanging regelt? Dat kan alleen de school je vertellen.

Vakleerkrachten op deze school

Medewerkers op deze school (instellingsniveau)

Hoe is de verdeling mannen en vrouwen?

Bron

Wat is de leeftijd van de teamleden?

Bron

Hoe zijn de teamleden verdeeld over de verschillende functiegroepen?

Bron

Hoe zijn de leerlingen gegroepeerd?

Toelichting van de school

We werken momenteel met homogene groepen voor de groepen 3 t/m 8. Daarnaast hebben we twee combinatiegroepen van groep 1/2.
In de tussenschoolse activiteiten zitten de kinderen per bouw bij elkaar. Dus er zijn activiteiten voor groep 1 en 2, activiteiten voor leerlingen van groep 3,4,5 en activiteiten voor leerlingen van groep 6,7,8. 
Voor meer informatie zie www.tsaleonardo.nl

Binnen onze school hebben we professionaliteit van leerkrachten hoog in het vaandel staan. Zo hebben we een vaste gymdocent waar alle kinderen 2 keer per week gym van krijgen. Daarnaast hebben we een leerlijn drama, kunst en poëzie en muziek. Deze leerlijnen worden door docenten van de Krakeling, de muziekschool en WG kunst in samenwerking met onze eigen leerkrachten gegeven. 

Klasindeling

  • Leerstofjaarklassen

Ondersteuning van de leerlingen

Samenvatting ondersteuningsprofiel

De school biedt geen specifieke ondersteuning aan bepaalde doelgroepen. Iedereen is welkom op onze school en wij proberen om de ondersteuning zo passend mogelijk te geven. Waar nodig maken we gebruik van de expertise van het steunpunt passend onderwijs West (SPO West).

Welke specialisten ondersteunen op deze school?

Terug naar boven