Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind

Fred. Roeskestraat 76 1076 ED Amsterdam

Schoolfoto van Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind

In het kort

Toelichting van de school

De Tweede Openluchtschool is een algemeen bijzondere basisschool. De belangrijkste kenmerken zijn: kleinschaligheid, kwaliteit en een open, ongedwongen sfeer. We beschikken over een prachtig groen buitenterrein midden in de Zuidas. In deze internationale omgeving bieden wij het vak Engels aan vanaf groep 1. Onze lokalen zijn ruim, licht, en voorzien van digitale schoolborden en laptops. Zelfstandigheid en een inspirerende leeromgeving staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen de jaargroepen geven we les op verschillende niveaus, onder andere in plusgroepen. De school maakt samen met de Eerste Openluchtschool deel uit van de Stichting Openluchtscholen en wordt bestuurd door ouders.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 oktober stond ingeschreven op deze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De school kan je alles vertellen over het verloop van het aantal leerlingen en of er een duidelijke oorzaak is voor eventuele schommelingen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
237
Landelijk gemiddelde
215

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

De overblijf wordt geregeld met vaste overblijfkrachten. De overblijf coördinator is in dienst van school.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven