SBO Boulevard410

Laakboulevard 410 3825 KL Amersfoort

Schoolfoto van SBO Boulevard410

Hoe tevreden zijn leerlingen over de school?

Toelichting van de school

In januari van dit jaar hebben we op school een kwaliteitsonderzoek georganiseerd onder leerlingen in de groepen 6, 7 en 8, ouders, medewerkers en management.

Wij zijn trots op de 7,8 Dit is het gemiddelde cijfer dat Boulevard410 heeft gekregen. Van de ouders kregen wij gemiddeld een 7,6 en van de leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 kregen wij gemiddeld een 8,1

Ouders hebben een terugkoppeling gehad, deze is geplaatst op de website. Afgevaardigde leerlingen hebben d.m.v. een powerpoint presentatie aan de leerlingen, uit de groepen 6, 7, 8, verteld wat er is ingevuld en waar de school mee aan de slag gaat.

De doelen zijn opgenomen in het nieuwe schoolplan.

Download tevredenheidsrapport Bron

Hoe tevreden zijn ouders over de school?

Toelichting van de school

In januari 2023 hebben we op school een kwaliteitsonderzoek georganiseerd onder leerlingen in de groepen 6, 7 en 8, ouders, medewerkers en management. Wij zijn trots op de 7,8 Dit is het gemiddelde cijfer dat Boulevard410 heeft gekregen. Van de ouders kregen wij gemiddeld een 7,6 en van de leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 kregen wij gemiddeld een 8,1Ouders hebben een terugkoppeling gehad, deze is geplaatst op de website. Afgevaardigde leerlingen hebben d.m.v. een PowerPoint presentatie aan de leerlingen, uit de groepen 6, 7 en 8, verteld wat er is ingevuld en waar de school mee aan de slag gaat. De doelen zijn opgenomen in het nieuwe schoolplan.

Download tevredenheidsrapport Bron

Terug naar boven