School voor Speciaal Basisonderwijs De Piramide

Slochterwaard 179 1824 KV Alkmaar

  • In een eigentijdse en innovatieve omgeving inspireren we teamleden en leerlingen om te komen tot optimale ontwikkeling!
  • Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs De Piramide
  • Op de Piramide krijgen leerlingen de mogelijkheid om ook praktisch te leren.
  • Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs De Piramide
  • Schoolfoto van School voor Speciaal Basisonderwijs De Piramide

Leerlingtevredenheid

Toelichting van de school

In de enquête hebben wij de leerlingen van groep 7 en 8 meegenomen. Op een SBO- school is de uitkomst van deze enquête het meest betrouwbaar in onze ogen met deze groep leerlingen. Door jaarlijkse horizontale instroom van leerlingen uit het reguliere onderwijs in met name lagere groepen, komen wij het meest te weten van leerlingen die het langst bij ons op school hebben gezeten en de sfeer op onze school hebben kunnen ervaren. Naast deze peiling nemen wij jaarlijks bij alle leerlingen van onze school de Sociale Competentie ObservatieLijst (SCOL) af. Dit is een leerlingvolgsysteem voor sociale competentie, welbevinden en sociale veiligheid.
Tevredenheid
8,0

Bron

Tevredenheid leerlingen in de afgelopen jaren

Deze grafiek toont de tevredenheidscijfers van de afgelopen drie jaar. In de grafiek staan de gemiddelde tevredenheidscijfers voor deze school en de tevredenheidscijfers van vergelijkbare scholen.

Hoe tevreden waren de leerlingen de afgelopen jaren?

Oudertevredenheid

Toelichting van de school

De opkomst van 50% is wederom 8% hoger dan in 2019( 42%). Herhaaldelijk herinneren van ouders via Social Schools( digitaal medium)door de schoolleiding geeft een stijging voor wat betreft de bereidheid om een enquête in te vullen. We weten steeds beter ouders te bereiken via sociale media. 
Tevredenheid
8,0

Terug naar boven