Scholenopdekaart

Katholieke Basisschool De Lunetten

Katholieke Basisschool De Lunetten

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Voor het eerst naar de basisschool, voor ieder kind is dit een hele stap en ook voor ouders een hele gebeurtenis. De Lunetten, de school in beweging! Op diverse manieren zijn wij in beweging met en voor alle kinderen. De Lunetten biedt daarom een stevige basis voor het leren!

We willem met ons onderwijs bereiken dat het beste uit ieder kind wordt gehaald en dat we bijdragen aan een goede samenleving.

Een moderne school, op de grens van Beverwijk en Heemskerk. De meeste leerlingen komen uit de Heemskerkse wijk De Waterakkers. Een flink deel van de leerlingen komt daarnaast uit Beverwijk; zij wonen in de Pilotenbuurt of de Westertuinen.

De Lunetten is een relatief grote basisschool met ca. 485 leerlingen en 40 personeelsleden. Toch komt de school eerder kleinschalig over, doordat elke twee lokalen een gezamenlijk entree hebben; de leerlingen komen zo elke dag hun klas binnen in een rustige, vertrouwde sfeer. De school is gehuisvest in een modern gebouw met een eigen inpandige gymzaal. De Lunetten is een school van Stichting Fedra in Beverwijk.

Welschap Kinderopvang biedt in het schoolgebouw behalve tussen- en naschoolse opvang, ook peuteropvang aan.                                            We vormen een "brede"school die ook na schooltijd diverse activiteiten aanbiedt.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Maerten v Heemskerckstr 146
1965GG Heemskerk

Telefoon:
0251231684
Website:
www.kbslunetten.nl
E-mailadres:
info@kbslunetten.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Stichting Fedra

Aantal scholen:
12
Aantal leerlingen:
3309
Website:
www.fedra.nl

Samenwerkingsverband

Stichting SWV Passend Onderwijs IJmond


Foto-impressie