Scholenopdekaart

ICBS De Vredeburg

ICBS De Vredeburg

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Interconfessioneel

Onze school ligt in de groene en levendige wijk Toolenburg-West in Hoofddorp. Onze school is verdeeld over twee locaties op loopafstand, te weten: onderbouw (Schuilenburg 88) en de bovenbouw (Spannenburg 2). Onze twee kleinschalige locaties vormen met elkaar een  gestructureerd geheel waar betrokkenen elkaar kennen. Wij bieden aan ongeveer 330 kinderen goed en eigentijds onderwijs waarin tegemoet wordt gekomen aan de behoefte van ieder kind.

Om dit te bereiken is het van belang dat de driehoek “kind, ouder en school” optimaal wordt benut. Een groot vertrouwen in elkaar is daarin onmiskenbaar. Of het nu gaat om de ontwikkeling van uw kind, de relatie met de leerkracht of de onderlinge omgang tussen ouders, een open (en nieuwsgierige) houding met begrip voor elkaars verschillen en behoeftes is voor ons hierin essentieel.

Graag werken wij zoveel mogelijk samen op basis van respect, gelijkwaardigheid en acceptatie. Opvoeden en ontwikkelen van kinderen doe je in onze optiek immers samen. Dit betekent dat we elkaar wederzijds goed moeten informeren en met regelmaat moeten kijken of we de goede dingen doen…en óf we ze ook goed doen!

Download de schoolgids

Contactgegevens

Schuilenburg 88 Onderbouw / Spannenburg 2 Bovenbouw
2135GM/2135BT Hoofddorp

Telefoon:
0235571690
Website:
www.devredeburg.nl
E-mailadres:
directie@devredeburg.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Stichting Meer Primair

Aantal scholen:
17
Aantal leerlingen:
5148

Samenwerkingsverband

SWV Passend Onderwijs Haarlemmermeer