Scholenopdekaart

Basisschool de Lindegaerd

Basisschool de Lindegaerd

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

U bekijkt nu de gegevens van BS de Lindegaerd, een van de 31 eerst erkende Excellente (basis) Scholen. Het predicaat heeft de school inmiddels al 5x op rij behaald.

De gegevens zijn afkomstig van DUO en de Inspectie. De toelichting is van de school. De Jury Excellente Scholen erkent dat de school uitstekend presteert wat betreft de schoolresultaten in de basisvakken begrijpend lezen, rekenen en spelling. De Jury bekijkt echter ook hoe de opbrengsten tot stand komen. Hoe is het gesteld met de sociale veiligheid en met de brede vorming? De kinderen op de Lindegaerd leren veel over de wereld en ook de culturele vorming en techniek zijn systematisch ingebed in het onderwijs. Bekijk onze website om een goed beeld te krijgen!

Wilt u de sfeer komen proeven? U bent van harte welkom op onze school.

Wij willen u graag inzicht geven in de achtergronden van waaruit wij werken: wat is onze missie, onze identiteit, wat zijn onze doelen, wat leert uw kind in onze school, hoe willen wij dat zo goed mogelijk vormgeven, enzovoort. Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van onze manier van werken op school. Samen met u willen wij in deze belangrijke periode een goede basis leggen voor de verdere ontwikkeling van uw kind.  

De verwijzingen naar de uitgebreidere informatie rondom een bepaald onderwerp kunt u via de website van onze school vinden, of rechtstreeks via www.innovo.nl.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Pastoor Geelenplein 2
6231BP Meerssen

Telefoon:
0433642915
Website:
www.bslindegaerd.nl
E-mailadres:
info.lindegaerd@innovo.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Stichting INNOVO - Onderwijs op Maat

Aantal scholen:
44
Aantal leerlingen:
9211
Website:
www.innovo.nl

Samenwerkingsverband

Sg. Passend Onderwijs Maastricht en Heuvelland PO


Foto-impressie