Scholenopdekaart

Waterrijk

Waterrijk

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Openbaar

Beste ouders/verzorgers,  

Een nieuw schooljaar, een nieuwe schoolgids. Vol met praktische informatie over obs Waterrijk.  

Met de schoolgids willen we u informeren over een aantal praktische schoolzaken die van belang zijn voor u en uw kind(eren). Deze schoolgids is daarnaast een informatiebron voor de ouders die een school aan het zoeken zijn voor hun kind. Voor hen is het wellicht een eerste kennismaking met obs Waterrijk. Wij hopen dat het hier niet bij blijft. Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking.  

Obs Waterrijk is een openbare basisschool. Behalve een openbare school willen wij ook een open school zijn. Open voor kinderen en ouders, maar ook open voor vragen, opmerkingen, suggesties, adviezen en gezelligheid. Wij zijn een school zonder drempels. De deur staat voor u open. Wij vinden het belangrijk om te horen hoe u de school ervaart. Wat u prettig vindt en ook de dingen waarvan u denkt dat ze voor verbetering vatbaar zijn. Aarzel niet en laat het ons weten!   Ons team is voortdurend bezig om te kijken waar we nog verder kunnen verbeteren en in beweging blijven. Daarbij staat onze eigen ontwikkeling ook voortdurend in de schijnwerpers. Want niet alleen de kinderen leren elke dag bij, dat geldt ook voor ons!  

Samen met alle ouders die steeds voor ons klaar staan maken we er een prachtig jaar van!  

Wilt u meer weten over onze school, neemt u dan contact met mij op. Mede namens het schoolbestuur wens ik u en uw kind een goede tijd op obs Waterrijk.  

Met vriendelijke groeten

Namens het team,  

Kirsten Lammers directeur obs Waterrijk

Download de schoolgids

Contactgegevens

Musicallaan 102
3543BT Utrecht

Telefoon:
0306700339
Website:
www.obswaterrijk.nl
E-mailadres:
info@obswaterrijk.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Stichting Openb. Primair Onderw. Utrecht

Aantal scholen:
35
Aantal leerlingen:
10076
Website:
spoutrecht.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband Utrecht PO


Foto-impressie