Scholenopdekaart

De Witte School voor Openbaar Onderwijs

De Witte School voor Openbaar Onderwijs

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Openbaar

Heeft u een dochter of zoon die binnenkort naar school gaat? Of bent u geïnteresseerd in het openbaar basisonderwijs in Noordwijk? Maak gerust een afspraak voor een rondleiding. In ons prachtige schoolgebouw vertellen wij u graag waar wij voor staan:

Kwaliteit | Iedere dag een beetje beter Wij halen graag het beste uit onze leerlingen en onszelf. Met aandacht voor verschillen en oog voor de kennis en vaardigheden die de 21e eeuw van ons vraagt. De nieuwste digitale ontwikkelingen - mediawijsheid - horen hier vanzelfsprekend bij.

Invloed | De wereld begint op school Iedereen is welkom en respect staat voorop. Heldere regels zorgen voor rust en een fijne sfeer. Wij stimuleren een onderzoekende en nieuwsgierige houding, en leren kinderen om vanuit verschillende invalshoeken te kijken: creatief, kritisch en probleemoplossend.

Netwerk | Samen kom je verder Een goede relatie tussen kinderen, ouders, leerkrachten en directie is essentieel. Alleen met elkaar kunnen wij werken aan de optimale ontwikkelingsmogelijkheden van kinderen. In de klas zetten wij coöperatieve werkvormen in om het samenwerken en leren van en met elkaar te stimuleren.

Diversiteit | Vandaag maak jij het verschil Op De Witte School krijgen kinderen de ruimte om hun kwaliteiten en talenten te ontwikkelen en zich bewust te worden van hun eigen kunnen. We stimuleren kinderen om, daar waar zij dat aankunnen, verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces.


Download de schoolgids

Contactgegevens

van Panhuysstraat 19
2203JN Noordwijk

Telefoon:
0713615000
Website:
www.dewitteschool.nl
E-mailadres:
info@dewitteschool.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Tia Vogelaar

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Stg. Openbaar Basisonderwijs Duin- en Bollenstreek

Aantal scholen:
11
Aantal leerlingen:
2992
Website:
www.obodb.nl

Samenwerkingsverband

Stichting Samenwerkingsverband PO Duin- en Bollenstreek


Foto-impressie