Scholenopdekaart

ICBS het Zaanplein

ICBS het Zaanplein

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Interconfessioneel

Welkom op de pagina van onze school icbs het Zaanplein in Zaandam. Het Zaanplein is ontstaan uit de fusie van de Willibrord en de Saenparel. Het Zaanplein is een interconfessionele basisschool en het onderwijs wordt gegeven met respect voor ieders godsdienst of levensovertuiging. We zijn een school, die kansen biedt aan elk kind. Kansrijk in kleuren! 
Wij zijn blij met onze nieuwe naam 'Het Zaanplein': een plein is bij uitstek een ontmoetingsplek voor mensen om samen te komen, omdat er ruimte is om te spelen en daarmee te leren van elkaar. Voor spelen, ontwikkelen en leren heb je elkaar nodig. Samen vormen we een gemeenschap. Het plein staat daar als ontmoetingsplek symbool voor.

De school heeft nu nog een tweede locatie in de Herderinstraat. Zoals de planning nu verloopt, kunnen we volgend schooljaar starten in een nieuw gebouw aan het Roggeplein!

Wanneer u als ouder een school zoekt voor uw kind, dan wilt u een goede keuze maken. Via deze website kunt u al veel informatie vinden over onze school en onze school vergelijken met andere scholen. Meer informatie over de school treft u aan via de website www.het-zaanplein. Wanneer u overweegt te kiezen voor onze school dan nodigen wij u van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in onze school!

Contactgegevens

Symon Claeszstraat 9
1502VD Zaandam

Telefoon:
075-2010135
Website:
www.het-zaanplein.nl
E-mailadres:
info@bs-willibrord.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Agora, Stg. voor Bijzonder Prim. Onderw. in de Zaanstreek

Aantal scholen:
25
Aantal leerlingen:
6510
Website:
www.agora.nu

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband PO 27-05 Zaanstreek