Scholenopdekaart

Basisschool De Opstap

Basisschool De Opstap

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Welkom bij basisschool De Opstap in IJsselstein. De Opstap is basisschool in de groene en ruim opgezette wijk Achterveld. Een school met een open sfeer waarin ouders en team nauw samenwerken aan de ontwikkeling van de kinderen.

Onze school levert een belangrijke bijdrage aan de evenwichtige ontwikkeling van de leerlingen. Dat betekent dat we in het onderwijs niet alleen aandacht hebben voor de cognitieve ontwikkeling van onze leerlingen maar dat er ook veel aandacht is voor de sociaal emotionele ontwikkeling. Elk kind is anders en daarom zijn de onderlinge verschillen tussen onze leerlingen voor ons vanzelfsprekend. We richten ons dan ook op de ontwikkeling van elk afzonderlijk kind waarbij het welbevinden van hem of haar centraal staat.

De visie van onze school laat zich mooi samenvatten in onze 5 sterren. Elke ster vertegenwoordigt een deel van onze visie. De vijf sterren samen vormen de kwaliteiten waar wij met onze visie voor staan. Elke dag werken we er met elkaar hard aan om onze visie te realiseren.

Onze 5 sterren zijn: kwaliteit (streven naar het beste), waardenvol (waar we het voor doen), resultaat (talenten benutten), samen (samen sterk) en zorg (aandacht voor elkaar).

Contactgegevens

Heemradenlaan 30 -32
3401GX IJsselstein

Telefoon:
0306883423
Website:
www.rkbsdeopstap.nl
E-mailadres:
directie@rkbsdeopstap.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Trinamiek

Aantal scholen:
22
Aantal leerlingen:
4507
Website:
www.trinamiek.nl

Samenwerkingsverband

Profi Pendi


Foto-impressie