Scholenopdekaart

Openbare basisschool Tiggeldobbe

Openbare basisschool Tiggeldobbe

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Openbaar

Welkom bij o.b.s. Tiggeldobbe  

Onderwijs voor de toekomst is ons motto. Samen met ouders stimuleren we kinderen bij hun ontwikkeling op weg naar hun toekomst. We doen dat met een betrokken team. En ieder kind is welkom! Kinderen worden betrokken bij hun ontwikkeling. Naast de hoofdvakken is er aandacht voor sport, cultuur en creativiteit. En we reserveren tijd voor vieringen en projecten, waarbij we financieel worden gesteund door de Culturele Vrienden van de Tiggeldobbe. De Tiggeldobbe: een school waar kinderen veel leren en zich in veilig klimaat met een positieve aanpak kunnen ontwikkelen. Kijk ook eens op de Tirrel. Dat wordt het gebouw waar we in 2022 naar toe verhuizen.

De naam Tiggeldobbe is een historische naam. Een tiggeldobbe is een plaats waar klei uitgegraven werd voor een “tiggelwaark” (=steenbakkerij). Later veranderde zo’n uitgegraven plaats in een kuil met water (=dobbe). 

De schoolgids kunt u downloaden via Scholen op de Kaart. Dit maakt de gids compacter. Nadeel is dat deze site nog niet alle links meeneemt. Daarom hier nog een paar belangrijke links. Veel van die info vindt u ook op de site van onze school en op Scholen op de Kaart. Andere belangrijke informatie is die van ons schoolbestuur en ons beleidsplan Pedagogisch klimaat, Sociale Veiligheid, Burgerschap een Integratie  Sociale Veiligheid.

Voor vragen en  opmerkingen staan we open! 

Jaap Rosema, directeur   

Download de schoolgids

Contactgegevens

Zadelmakerij 6
9951JM Winsum (Groningen)

Telefoon:
0595441831
Website:
www.tiggeldobbe.nl
E-mailadres:
obstiggeldobbe@lauwerseneems.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Schoolbestuur voor primair en voortgezet onderwijs tussen Lauwers en Eems-stg

Aantal scholen:
19
Aantal leerlingen:
2538
Website:
www.lauwerseneems.nl

Samenwerkingsverband

Stichting Samenwerkingsverband PO 20-01


Foto-impressie