Scholenopdekaart

Delteykschool

Delteykschool

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Welkom op het schoolvenster van de Delteykschool. Onze school is een katholieke school en staat open voor iedereen die zich bij ons thuis voelt. Wij maken dit duidelijk in de sfeer die wij met elkaar creëren, in de ruimte die wij elkaar bieden en in het respect dat wij hebben voor ieders mening. Op de Delteykschool geloven wij in de mogelijkheden van alle kinderen. We besteden veel aandacht aan de sfeer in de klas en in de school. We willen zoveel mogelijk aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van ieder kind. Het leren ‘zelfstandig werken’ neemt een zeer belangrijke plaats in. We willen de kinderen veiligheid bieden, maar we proberen ze ook zoveel mogelijk op te voeden tot verantwoordelijke, weerbare, zelfredzame mensen.

De gegevens op deze site zijn afkomstig van DUO, de onderwijsinspectie en de school zelf.

Ieder jaar wordt de jaarkalender met informatie over de activiteiten, de leerkrachten met emailadressen, de vakanties en studiedagen uitgereikt.

Wilt u meer weten van onze school? Bekijk de website: www.delteyk.nl , of maak een afspraak voor een rondleiding (0343-551295).

Download de schoolgids

Contactgegevens

De Curtis 7e
3985LK Werkhoven

Telefoon:
0343551295
Website:
www.delteyk.nl
E-mailadres:
info@delteyk.nl

Schooldirectie en -bestuur

Schoolbestuur

Katholieke Scholenstichting FECTIO

Aantal scholen:
12
Aantal leerlingen:
2857
Website:
www.ksfectio.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband PO Zuidoost Utrecht


Foto-impressie