De Horizon

Singel 441 3311 HH Dordrecht

  • Peuteropvang - Basisschool
Dè school met extra aandacht voor Kunst & Cultuur!
  • De school waar je mag zijn, wie je bent!
  • Naast vakken als lezen en rekenen besteden we veel aandacht aan kunst- & cultuuronderwijs, expressie, beweging en techniek.
  • Op De Horizon hebben we oog voor ieder kind!

In het kort

Toelichting van de school

Bij ons op school voelen de kinderen zich al snel thuis. Er heerst een fijne, rustige en veilige sfeer, waarin we elkaar kennen en iedereen wordt gezien. Wij vinden het een voorrecht dat wij op school een bijdrage mogen leveren aan de groei van uw kind. We bieden kwalitatief goed onderwijs, vernieuwen en hebben oog voor ieder kind met ieders talent. Een goede relatie met ouders vinden we daarbij enorm belangrijk, want onderwijs maak je samen. Daarnaast zijn wij een creatieve en (cultureel) actieve school. In het schooljaar 2023-2024 start een mooie samenwerking met het Dordrechts Museum en mogen we ons Museumschool De Horizon noemen!

Wilt u weten wat wij voor uw kind kunnen betekenen? In de schoolgids vertellen wij u hier meer over. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via 078-8905550 of horizon@h3o.nl.    

Voel je welkom,  

Natasja Buckens

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Samen
  • Vernieuwend
  • Groei
  • Veilig
  • Creatief en Actief

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Het aantal leerlingen bepaalt of de school groot is of klein. Je ziet hier het aantal leerlingen dat op 1 februari staat ingeschreven op onze school. Tijdens het schooljaar kan het aantal natuurlijk iets veranderen. De leerlingen zijn verdeeld over 9 groepen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
193
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Voor De Horizon staat geborgenheid hoog in het vaandel. De dagelijkse omgang met elkaar zorgt voor veiligheid voor leerlingen, ouders en collega's.

Terug naar boven