Scholenopdekaart

Jenaplanschool Atlantis

Jenaplanschool Atlantis

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Onderwijsconcept: Jenaplan
Denominatie: Protestants-christelijk

De basisschool is een belangrijke periode in het leven van uw kind en u. Uw kind gaat elke dag 5,5 uur naar school en daarmee is de school een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Natuurlijk wilt u een school kiezen die past bij uw kind en bij wat u belangrijk vindt in de ontwikkeling van uw kind. Schoolvensters kan u helpen bij het maken van de keuze voor een (basis)school.  U vindt er informatie van verschillende scholen bij elkaar, zodat u scholen kunt vergelijken.

Met de informatie die wij op deze pagina's geven, willen wij u een beeld geven van hoe het onderwijs er op onze school uit ziet. Ook krijgt u inzicht in de resultaten van onze school. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en van ons als school. U ziet cijfers en feiten en de toelichtingen die wij daarbij geschreven hebben. Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over onze school. 

Deze informatie vertelt een deel van het verhaal over onze school. Daarnaast nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan Jenaplanschool Atlantis, zodat u de sfeer kunt proeven, teamleden kunt ontmoeten en van kinderen kunt horen hoe het is om een leerling te zijn op onze school. Op de website vindt u nog meer informatie over onze school en kunt u zien wanneer onze informatie-ochtenden zijn. U bent van harte welkom!

website: http://jenaplanschooldeatlantis.nl/

Download de schoolgids

Contactgegevens

Schuitenhuisstraat 5
1069WK Amsterdam

Telefoon:
0206670001
Website:
jenaplanschooldeatlantis.nl
E-mailadres:
info.atlantis@amosonderwijs.nl

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Wilma Veldman

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Stichting Amsterdamse Oecumenische Scholengroep

Aantal scholen:
29
Aantal leerlingen:
7428
Website:
www.amosonderwijs.nl

Samenwerkingsverband

Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Amsterdam/Diemen


Foto-impressie