PCB de Schakel

Pijlstaartlaan 1 3645 GR Vinkeveen

  • Op de Schakel geloven we in goed en gedegen onderwijs. We zijn een kleinschalige, protestants christelijke school met een open karakter.
  • Door middel van informatietechnologie met hoogwaardig apparatuur houden we de lessen aantrekkelijk en interactief.
  • In 2013 is er een compleet nieuwe school gebouwd met veel licht, kleur en een lekker groot schoolplein. De school telt 120 leerlingen.
  • Op de Schakel geven we persoonlijke zorg en aandacht aan iedere leerling als individu. We komen per kind tegemoet aan de onderwijsbehoefte.

In het kort

Toelichting van de school

Welkom op het schoolvenster van PCB de Schakel te Vinkeveen. In dit venster kunt u belangrijke gegevens vinden over het onderwijs, de visie van waaruit zij werken en hun resultaten. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Schakel: www.schakelvinkeveen.nl

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • geloven in onderwijs
  • kleinschalig
  • zorg en aandacht
  • kleurrijk en transparant
  • vriendelijk en veilig

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

De Schakel is een kleinschalige, protestants christelijke school met een open karakter. Alle ouders en kinderen zijn welkom. Wij geloven in goed en gedegen onderwijs voor elk kind. Dat betekent dat we het onderwijs niet statisch vormgeven maar dat we steeds in beweging zijn, op zoek naar het beste voor ieder kind. We bieden passend onderwijs met oog voor kracht, talent, beperkingen en drijfveren. Daarvoor geven we persoonlijke zorg en aandacht aan iedere leerling als individu en stimuleren we leerlingen om altijd nieuwsgierig te blijven.
Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
144
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Terug naar boven