Scholenopdekaart

IKC 't Eimink

IKC 't Eimink

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Rooms-katholiek

Waar talent ontwikkelt ...

Scholen verschillen in manier van werken, in sfeer, kwaliteit en resultaten. Kiezen is niet eenvoudig. Om u informatie te geven om een verantwoorde keuze te maken, informeren we u graag over het onderwijs binnen onze school en wie erbij betrokken zijn.

Trots zijn wij op ons pedagogisch klimaat dat wordt gekenmerkt door rust, structuur en duidelijke waarden en normen. Samen met ouders leveren wij een bijdrage aan de brede ontwikkeling van het kind. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en dat ze de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen.

Trots zijn wij op IKC 't Eimink een Integraal Kindcentrum is een plek waar iedereen samen werkt vanuit één visie, één team en één plan. Bij IKC  't Eimink worden peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar in één doorgaande lijn gevolgd.Een integraal kindcentrum biedt onderwijs, kinderopvang, maar bijvoorbeeld ook zorg afhankelijk van de behoeftes van de kinderen. Bij IKC 't Eimink werken wij samen met Logopedie en fysiotherapie. Kinderen kunnen zo binnen en buiten schooltijd zich optimaal en in de volle breedte ontwikkelen. IKC 't Eimink biedt een aanbod op maat. Dit betekent dat ouders van zowel kinderopvang en onderwijsgebruik kunnen maken, maar ook voor één van beide voorzieningen kunnen kiezen. IKC 't Eimink ondersteunt de behoeftes van uw kind en het gezin hierdoor optimaal. Het grote voordeel van één integraal kindcentrum is dat uw kind de gehele dag wordt opgevangen door een vast team van medewerkers op één locatie.Voor kinderen betekent dit dat het aanbod geheel wordt afgestemd op de behoeftes van uw kind. IKC 't Eimink biedt maatwerk in leerstof, leertijd en leerstijl, zodat er alle ruimte is om talenten optimaal tot bloei te laten komen.

Hartelijke groet, 

Team IKC 't Eimink 

Download de schoolgids

Contactgegevens

Johan Buziaustraat 14
7558LA Hengelo

Telefoon:
0742780775
Website:
www.eimink.nl
E-mailadres:
info@eimink.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Wendy Steenbeeke

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

Dr. Schaepmanstichting

Aantal scholen:
16
Aantal leerlingen:
4198
Website:
www.drschaepmanstichting.nl

Samenwerkingsverband

Stichting Samenwerkingsverband 23-02


Foto-impressie