St. Jozefbasisschool (de Bloeikas)

Kemphaanweg 1 1756 BB 't Zand

  • Schoolfoto van St. Jozefbasisschool (de Bloeikas)
  • Schoolfoto van St. Jozefbasisschool (de Bloeikas)
  • Schoolfoto van St. Jozefbasisschool (de Bloeikas)
  • Schoolfoto van St. Jozefbasisschool (de Bloeikas)
  • Schoolfoto van St. Jozefbasisschool (de Bloeikas)

In het kort

Toelichting van de school

De St. Jozefbasisschool is een katholieke school in het mooie kanaaldorp ’t Zand. 't Zand is een dorp in de gemeente Schagen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Als “R.K. Parochiale School” is de school opgericht in 1880. De St. Jozefbasisschool is vanaf 2008 gehuisvest in de Brede School aan de Kemphaanlaan. Het gebouw, waar de St. Jozefbasisschool in gevestigd is, heeft sinds oktober 2020 de naam: 'de Bloeikas'. 

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de gegevens en de resultaten van St. Jozefbasisschool. De gegevens zijn afkomstig van DUO (de uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid voor het onderwijs) de onderwijsinspectie en de school. Waar nodig geeft de school een toelichting bij de cijfers en feiten. Daarnaast vindt u hier informatie over het beleid van de school (missie en visie op onderwijs).

Zo biedt dit SchoolVenster u betrouwbare en genuanceerde informatie over de school. Meer informatie over St. Jozefbasisschool kunt u vinden in de schoolgids en op de website van de school. 

Missie en visie

Kenmerken van de school

  • Eigenaarschap
  • Samen
  • Ontdekken
  • Bewust & bewegen

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Hier vindt u de leerlingenaantallen van de afgelopen jaren. De leerlingen zijn verdeeld over negen groepen.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
206
Landelijk gemiddelde
214

Bron

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Bron

Schooltijden en opvang

Bij schooltijden en opvang wordt getoond hoe de school de schooldag inricht. Zichtbaar is welk rooster de school hanteert en welke vrije dagen en vakanties er zijn. Daarnaast is te zien of er voor- of naschoolse opvang is georganiseerd en zo ja, hoe en waar dat geregeld is.

Veelgestelde vragen

Weergave Schooltijden en opvang

Handige informatie

Waar wonen de leerlingen van deze school?

Bron

Sociale veiligheid op deze school

Goed leren kan alleen als een kind zich veilig voelt op school, als het zichzelf kan zijn. Scholen hebben daarom regels, plannen en programma’s om het gevoel van veiligheid te vergroten. Zo wordt de veiligheid van een leerling, een klas of de hele school in de gaten gehouden. Wat de school doet en hoe de omgeving en ouders hierbij worden betrokken, dat kan alleen de school je vertellen.

Terug naar boven