Scholenopdekaart

Christelijke basisschool De Triangel Houten

Christelijke basisschool De Triangel Houten

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Gereformeerd vrijgemaakt

De Triangel is een voluit christelijke basisschool, waarin de liefde voor God en de naaste centraal staat. Als je bij ons op school komt vertellen wij je dat je een kind van God bent. Omdat je een kind van God bent willen we je graag verder helpen om de wereld te begrijpen en dat je vaardigheden aanleert om in de wereld te kunnen leven.

Het onderwijs op De Triangel is er op gericht om het individuele kind zoveel mogelijk te helpen hun unieke talenten en gaven te ontwikkelen. We zetten werkvormen in die aansluiten bij de leerstijl van kinderen en hebben aandacht voor beweging en ontwikkeling. We zijn een kleinschalige school waar de betrokkenheid op elkaar en het team met ouders onderling erg groot is, er zijn korte lijnen in de communicatie.

Wilt u een kijkje nemen in de school? Bekijk dan alvast onze promotiefilm via YouTube! Onder contactgegevens, rechts op deze pagina, staan de logo's van Facebook, YouTube en Instagram met de linkjes voor meer beeldmateriaal.

De Triangel maakt deel uit van de scholengroep LEV-WN, de afkorting staat voor Liefde en Vertrouwen. De 25 scholen van deze scholengroep zijn verspreid over heel West Nederland.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Jukveld 2
3993GA Houten

Telefoon:
0306352308
Website:
detriangelhouten-levwn.nl
E-mailadres:
detriangelhouten@levwn.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Judith Mak

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

LEV Scholengroep West- Nederland (LEV-WN)

Aantal scholen:
25
Aantal leerlingen:
3850
Website:
www.levwn.nl

Samenwerkingsverband

Profi Pendi


Foto-impressie