Scholenopdekaart

Openbare Basisschool De Lijster

Openbare Basisschool De Lijster

Over deze school

Onderwijstype: Basisonderwijs
Denominatie: Openbaar

Dit SchoolVenster biedt u inzicht in de resultaten van OBS De Lijster. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de Inspectie en de school.

OBS De Lijster staat sinds 1977 midden in de Vogelbuurt van Barneveld. Op onze school krijgen zo’n 110 leerlingen les van een professioneel team. Net als de vogel de Lijster, die in diverse werelddelen voorkomt, komen ook onze kinderen uit veel verschillende landen. In oktober 2011 heeft de school haar intrek genomen in een modern, nieuw gebouw.

Onze missie is om bij alle kinderen eruit te halen wat erin zit. De resultaten laten zien, dat wij daar goed in slagen. Samenwerken, plezier, spelend leren, zelfstandig werken en betrokkenheid zijn onze kernwaarden.

Sinds werken wij met een nieuwe concept: TOTAAL-Onderwijs. We werken in alle groepen thematisch, waarbij alle vakken zoveel mogelijk geïntegreerd zijn. Hierdoor scheppen we ruimte voor betrokkenheid en wordt de natuurlijke nieuwsgierigheid geprikkeld. Vakken komen in een logische samenhang aan bod, waardoor ons onderwijs krachtig en betekenisvol is. Bij ons op school kunnen kinderen leerstof verwerken op hun eigen persoonlijke niveau.

Download de schoolgids

Contactgegevens

Lijsterhof 6
3772AA Barneveld

Telefoon:
0342-423968
Website:
www.obs-delijster.nl
E-mailadres:
info@obs-delijster.nl

Volg deze school

Schooldirectie en -bestuur

Directeur

Betty Nederlof

Stuur een e-mail

Schoolbestuur

STEV

Aantal scholen:
15
Aantal leerlingen:
1903
Website:
www.stev.nl

Samenwerkingsverband

Vereniging van samenwerkingsverband Passend onderwijs Rijn & Gelderse Vallei PO


Foto-impressie